Sportul oferă tinerilor șansa de a dobândi și de  a perfecționa aptitudini, contribuie la dezvoltarea personalității, spiritului de competiție și disciplinei și aduce beneficii sănătății fizice și psihice.

Primăria Capitalei, prin Centrul pentru Tineret al Municipiului București, este partener în cadrul uneia din cele mai așteptate competiții sportive a anului – Campionatul Mondial de Lupte U23, lansat în data de 12 noiembrie 2018 la Sala Polivalentă.

Acest eveniment reprezintă o oportunitate de  susținere a imaginii României și a capitalei în plan extern, de a contribui la viziunea dezvoltării sportului românesc, dar și un schimb de valori pozitive pentru tinerii și studenții bucureșteni.

Delegaţia României formată din 30 de sportivi, participă în cadrul acestei competiții la care şi-au anunţat prezenţa 800 de sportivi din peste 70 de ţări. Le urăm mult succes!

Bucureștiul devine pentru o săptămână o capitală mondială a sportului și întâmpină toți suporterii într-o atmosferă fantastică la Sala Polivalentă din București.

Competiția se va încheia duminică, 18 noiembrie 2018. Intrarea este liberă.