The Color Run Night – Night of the color lovers!

          Primăria Capitalei, prin Centrul pentru Tineret al Municipiului București și în parteneriat cu Asociația Sport Non-Stop, organizează pe data de 14 Septembrie 2019 – The Color Run Night Night of the color lovers, cea mai îndrăgită cursă euforica in culori, care celebrează sănătatea, bucuria și originalitatea.

Bulevardul Unirii din capitală va fi din nou gazda The Color Run Night, unde, pe traseul de alegare de 5 kilometri, la apusul soarelui, culorile se pun în mișcare cu tone de pudra fluorescenta și valuri de spumă, spre bucuria participanților.

The Color Run Night este un eveniment sportiv și de divertisment, dedicat unui stil de viață sănătos și activ, o cursă de alergare necronometrată, în cadrul căreia, la lăsarea întunericului, miile de participanți vor fi colorați din cap până-n picioare cu tone de pudră colorată și vor străluci în întuneric.

Noi susținem și celebrăm sănătatea, iar cu acest prilej vrem să transformăm capitala într-o explozie de culoare, cu multă distracție, mișcare și voie bună!

Tineri și studenți bucureșteni, vă așteptăm alături de noi pe 14 Septembrie, începând cu ora 17:00 – la Biblioteca Națională, să colorăm Bucureștiul cu o mare de zâmbete și pudră fluorescentă! Hai să dăm startul împreună!!

Nu uitați că, prin participarea noastră la The Color Run Night, o facem atât pentru noi, cât și pentru alții din România! Pentru toți The Color Lovers, în anul 2019 rozul este culoarea simbol a luptei împotriva cancerului de sân!

Mai multe detalii regăsiți pe site-ul www.thecolorrun.ro și pe pagina de Facebook www.facebook.com/TheColorRunRO.