Știm că așteptai cu nerăbdare a doua ediție PORTRET DE BUCUREȘTI, așa că te anunțăm cu mândrie: așteptarea a luat sfârșit!

Suntem într-o continuă cautare de frumos în jurul nostru, în natură, în evenimente unice, la persoanele dragi și chiar la noi înșine.

De cele mai multe ori ne dorim să imortalizăm și să păstrăm cele mai deosebite momente pentru tot restul vieții, iar fotografia face acest lucru posibil pentru noi.
Arta fotografiei nu încetează să ne surprindă, aceasta ține mereu pasul cu evoluția societății și a tehnologiei.

În proiectul PORTRET DE BUCUREȘTI  vom porni împreună într-o călătorie în jurul Bucureștiului văzută prin lentila aparatului foto, iar ghizi în această aventură vor fi profesioniști atât în domeniul fotografiei, cât și în cel al videografiei.

Toate atelierele se vor desfășura online pe pagina de Facebook a Centrului pentru Tineret al Municipiului București, în fiecare zi de marți a lunii Septembrie, începând cu ora 17:30.

Programul proiectului PORTRET DE BUCUREȘTI:

1.Ștefan Dani | 01. Septembrie 2020 – Fotografie de revistă
2. Alex Ceaușu | 08. Septembirie 2020 – Videografie
3. Nuța Kiki | 15. Septembrie 2020 – Fotografie de peisaj urban
4. Bogdan Merluscă | 22. Septembrie 2020 – Fotografie de portret
5. Tiberiu Arsene | 29. Septembrie 2020 – Fotografie de fashion

 

!!Iar pentru a vă hrăni pasiunea pentru fotografie, în cadrul proiectului puteți câștiga în fiecare saptamană o CAMERĂ FOTO PERFORMANTĂ, urmand câțiva pași simpli din cadrul concursului:

  • După fiecare conferință din cadrul proiectului, aveți la dispoziție 6 zile în care să trimiteți pozele voastre pe pagina de Fcebook a evenimentului sau pe pagina de Instagram a CTMB, cu tema conferinței la care vreți să participați, însemnând-o cu #PMB #Ctmb #PORTRETDEBUCURESTI #Fotografie de revistă, Videografie, Fotografie de peisaj urban, Fotografie de portret sau Fotografie de fashion, alegând însemnarea aferentă conferinței pentru care ați realizat fotografiile.

PORTRET DE BUCUREȘTI  este un proiect al Primăriei Capitalei desfăşurat prin Centrul pentru Tineret al Municipiului București.