CTMB-HUB, un SPAȚIU PENTRU TINEri

✅Știm ca fiecare idee ne va aduce mai aproape de succes, de aceea am gândit și creat un proiect unic, în care asociațiile și ONG-urile pentru tinerii și studenții din București să se reunească sub același acoperiș! Acesta este CTMB-HUB!🏠

🎯Începând din 9 septembrie 2020, organizațiile de tineret vor putea beneficia gratuit de spațiu și expertiză din partea echipei CTMB-HUB. Proiectul este dedicat pentru TINEri, pentru a crește noua generație de lideri inovatori, care să se implice cu adevărat în construcția unui viitor mai puternic!

CTMB HUB va aduna la un loc proiecte, idei și programe dedicate tinerilor din municipiul București.

🤝Asociațiile de studenți și de tineret vor putea iniția, cu ajutorul echipei Centrului pentru Tineret al Municipiului București, ateliere de antreprenoriat, educație și formare, dezvoltare organizațională și mentorat. CTMB HUB înseamnă solidaritate pentru tineri care vor învăța unii de la alții pentru a-și dezvolta propriile proiecte, indiferent de stadiul în care se află!

🎯Prin CTMB HUB oferim acces la programe de mentorat, comunicare organizațională, la expertiză pe teme de interes local și metode de atragere de resurse cu finanțare europeană.

Programul CTMB HUB este un proiect al Primăriei Capitalei derulat prin Centrul pentru Tineret al Municipiului București.