Anunț important!
Toate dosarele depuse în cadrul proiectului “București, orașul tinerilor activi pe piața muncii” până în acest moment sunt în curs de verificare, în ordinea cronologică a transmiterii de către dumneavoastră.
Vă aducem la cunoștință că există posibilitatea de a primi un răspuns negativ, pe motivul ocupării celor 2000 de locuri disponibile în proiect!
Vă mulțumim pentru înțelegere și vă invităm să ne urmăriți activitatea pe Facebook și Instagram!

Centrul pentru Tineret al Municipiului București vine în ajutorul tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 – 35 de ani prin adoptarea și aplicarea unor măsuri de prevenire, atenuare și înlăturare a efectelor factorilor de risc specifici de natură socio-profesională, precum și combaterea șomajului în rândul tinerilor.

Programul “București – orașul tinerilor activi pe piața muncii” reprezintă soluția noastră în vederea creșterii ratei de ocupare a forței de muncă în rândul tinerilor bucureșteni și minimizarea ratei șomajului.

Ne propunem să sprijinim tinerii bucureșteni și proaspeții absolvenți de studii gimnaziale, liceale și superioare aflați încă în proces de formare, dezvoltare personală, perfecționare și integrare în câmpul muncii.  2000 de tineri vor beneficia de cursuri de inițiere, calificare, specializare sau perfecționare profesională și acordarea de stimulente în momentul angajării.

CUI SE ADRESEAZĂ PROGRAMUL?

Tinerilor cu vârste cuprinse între 18-35 ani, care:

  • au domiciliul / reședința pe raza Municipiului București cu cel puțin 6 luni înainte de înscrierea în cadrul proiectului;
  • nu sunt încadrați în câmpul muncii;
  • au ieșit din sistemul național de educație/ au părăsit sistemul național de educație prin încheierea studiilor, ca urmare a:
    • absolvirii – încheierea studiilor cu o diplomă, un certificat sau un alt act de studii;
    • părăsirii voluntare sau involuntare a studiilor pe parcursul participării la un nivel de instruire, înainte de a-l fi absolvit cu/fără intenția de reluare a studiilor.

Spune DA unui curs!  Alegerea corectă te așteaptă.

Cerere SUBVENTIE București orașul tinerilor activi pe piața muncii
Regulament București orașul tinerilor activi pe piața muncii
Nota informare prelungire valabilitate vouchere

Accesează link-ul către platforma de înscriere, citește regulamentul, alege cursul care ți se potrivește și urmează pașii de înscriere!!

https://cursuri-gratuite-ctmb.ro/