Alice în Țara Crăciunului

Susține educația și performanța la standarde înalte ale copiilor supradotați prin spectacolul “Alice în Țara Crăciunului” și vernisajul expoziției de pictură “FANTEZI(S)E ÎN CULORI”

Într-o lume magică și plină de mistere, fetițe și băieți, regine, iepuri, bursuci și alte animăluțe, împreună cu mentorul lor, Lajos Kristof, au pus la cale o nouă poveste menită să vă facă să zâmbiți, să râdeți în hohote, dar și să trăiți emoții profunde, să vă deschideți sufletele către magia Crăciunului. Cu mic, cu mare sunteți așteptați de copiii-artiști ai Amias Art Academy să gustați fantezii pline de viață, de vise și proiecții ale minților lor deosebite în cadrul spectacolului “Alice în Țara Crăciunului”. Iar pentru ca visele lor să se împlinească, după spectacol le poți admira operele de artă și poți face o donație în vernisajul expoziției de pictură “FANTEZI(S)E ÎN CULORI”!

Nu uita să-ți notezi: Pe 29 noiembrie 2021, la Opera Națională, de la ora 18.00!

Proiectul “Alice în Țara Crăciunului” a fost posibil datorită implicării oamenilor buni din Asociația de Tineret pentru Prietenie și Educație și Opera Națională, în parteneriat cu Centrul pentru Tineret al Municipiului București și compania de PR BeIgloo, care vă invită la acest dublu eveniment : premiera spectacolului “Alice în Țara Crăciunului” și vernisajul expoziției de pictură “FANTEZI(S)E ÎN CULORI”.

De la ora 18.00, Alice vă aruncă mănușa într-o provocare jucăușă, veselă, dar și profundă, ca împreună să câștigăm dreptul de a ne bucura de apropierea Crăciunului, într-o atmosferă de secol XXI, cu proiecții videomapping, replici inedite și momente coregrafice pline de sensibilitate.

Lajos Kristof a adaptat scenariul cunoscutei “Alice în țara minunilor”, iar căutările și bizareriile se mută într-un alt tărâm, cu suspans, umor și provocări, dar, să nu dezvăluim totul acum……

După spectacol, vă invităm cu drag în foaierul Operei Naționale, pentru vernisajul expoziției de pictură “FANTEZI(S)E ÎN CULORI”, o dezvăluire vizuală a viselor și gândurilor noii generații, din care fac parte micii artiști ai Amias Small School și Amias Art Academy.

Vă încurajăm să apreciați operele și să le luați cu voi acasă sau să le oferiți cuiva drag, prin aceaste donații susținând educația și performanța la standarde înalte, pe care Amias Small School o oferă copiilor cu abilități speciale. Donația minimă recomandată pentru a achiziționa un obiect plin de magie este 150 lei.

Pentru a participa la spectacolul oferit de micii poznași s-au pus deja în vânzare bilete, care se pot achiziționa de pe http://tickets.operanb.ro/ și de la Casa de Bilete a Operei Naționale București.

Pentru mai multe detalii vă invităm să ne urmăriți paginile de Facebook și Instagram. Toate detaliile evenimentului le puteți găsi accesând https://operanb.ro/spectacol/alice-in-tara-craciunului/#29112021.