THE COLOR RUN™ – 18 septembrie 2021, București

Cunoscuta si drept ”Happiest 5k on the Planet” – este o cursa euforica in culori, care celebreaza sanatatea, bucuria si originalitatea.

Axata mai putin pe timpii de alergare si mai mult pe distractia nebuna, The Color Run™ este o cursa necronometrata de 5 kilometri, in cadrul careia mii de participanti sunt vopsiti din cap pana-n picioare in diverse culori, la finalul fiecarui kilometru parcurs.

Regulile distractiei sunt:

  1. Incepi cursa in haine albe;
  2. Finish-ul te gaseste colorat!

Tot ce trebuie sa faca participantii este sa respecte aceste doua reguli simple, pentru a se distra cat mai bine.

Distractia continua si dupa incheierea cursei, cu o zona de eveniment unde folosim din nou pudra colorata din belsug, pentru o explozie de fericire si experiente memorabile, fara a mai pune la socoteala milioanele de combinatii de culori intense. Credeti-ne, este cea mai tare petrecere post-5k din lume!

Evenimentul a debutat in 2011, in Statele Unite ale Americii, si in 2014, in Romania!

Doar in 2015, peste 5 milioane de alergatori au luat startul in +225 de evenimente din peste 50 de tari!

Primul pas e să crezi că e ceva… MAGIC! Apoi totul va veni de la sine. Mii de pași, mii de inimi care bat la unison, mii de moduri de a vedea și de a simți în culori.

La The Color Run Make Magic, conceptul anului 2021, ne vom lăsa purtați de magie prin tone de pudră colorată, cu un kit de participare pe măsură!

Elementele din kit au un design diferit, pentru o ținută de alergător într-un tărâm magic, plin de culoare și fericire, unde unicornii sunt reali și toate visele capătă contur.

În 2021 sărbătorim 7 ani de la primul eveniment The Color Run în România. Până acum, în cele 37 de evenimente, peste 150.000 de participanți au luat parte la cea mai colorată cursă de alergare.

Participarea la evenimentele din 2021 impune respectarea masurilor pandemice. Astfel, accesul este permis, în conformitate cu normele în vigoare, exclusiv persoanelor care prezintă documente care să ateste că se încadrează în una dintre următoarele:

– sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

– au efectuat un test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 și pot prezenta rezultatul negativ certificat al acestuia, nu mai vechi de 72 de ore;

– au efectuat un test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 și pot prezenta rezultatul negativ certificat al acestuia, nu mai vechi de 48 de ore;

– se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Evenimentul THE COLOR RUN™ este posibil prin implicarea Centrului pentru Tineret al Municipiului București în cadrul parteneriatului cu Asociația SPORT NON-STOP.

Make Magic 2021

Run for magic!

Mai multe poze de la evenimentul care a avut loc în data de 18 septembrie 2021, București, pe Bulevardul Unirii poți găsi aici –  https://www.facebook.com/media/set/?vanity=ctmb.eu&set=a.1467498410296502.