Captain Amazing

Vulnerabilitatea ca super-putere

 

Vulnerabilitatea ca super-putere naște un tip nou de supererou. Captain Amazing propune o abordare specială a felului în care ne spunem povestea. „Supereroii au toți nevoie de un motiv să-și pună mantia.”

Captain Amazing poate fi văzut online pe unteatru cinematic în perioada 16-21 noiembrie 2021.

Detalii pentru accesarea spectacolului:

1.Evenimentul este disponibil vreme de 6 zile pe platforma unteatru cinematic (de pe 16 noiembrie, ora 19.00 până pe 21 noiembrie, ora 22.00)

Link – https://www.eventbrite.com/…/captain-amazing-filmare

2. Codul de acces gratuit pentru doritorii CTMB este – vulnerabil21

Pentru a nu te încurca in detalii, iată pașii de urmat pentru a descoperi amazingul:

  • De pe pagina de Eventbrite ești trimis către platforma unteatru cinematic, unde îți faci cont și accesezi filmarea gratuit folosind codul de acces. (Indicatiile de completare sunt oferite pe pagina de Eventbrite, dupa ce se da click pe ACCES THE EVENT.)
  • Procedura de booking pe unteatru cinematic:

Pentru a avea acces gratuit la spectacol, urmează cu atenție următorii pași:

  1. Asigură-te că ai o conexiune bună la internet.
  2. Dă click pe imaginea de mai sus și accesează platforma https://cinematic.unteatru.ro/
  3. Adaugă codul unic în căsuța cod cupon și dă click pe butonul Aplică cuponul. Acest cod îți va oferi o reducere de 100% la achiziționarea biletului.
  4. Completează toate datele de identificare solicitate. Fără emoții! Datele tale vor fi în siguranță, iar noi nu le vom folosi decât pentru a putea aplica această gratuitate.
  5. Dupa completarea datelor necesare facturarii, te rugam sa bifezi optiunea de ‘creezi cont?” Va trebui sa iti alegi un nume de utilizator si o parola, pe care le vei folosi pentru logarea pe platforma cinematic.unteatru.ro
  6. Click pe butonul Plasează comanda.
  7. Spectacolul trebuie sa apara in categoria “spectacolele mele”.
  8. Vizionare plăcută!

Discover the Amazing, discover Captain Amazing!

 

Ai întâlnit vreodată un supererou? Un adevărat supererou? Ce-ar fi dacă supereroii ar fi printre noi, s-ar plimba liniștiți pe stradă, ar merge la birou sau și-ar duce copiii la școală? Unii supereroi nu își cunosc super-puterea până nu devin tați. Dar nici măcar ei nu sunt imuni la tragedii și uneori se găsesc neputincioși în a-i salva pe cei pe care îi iubesc cel mai mult. Captain Amazing arată puterea transformatoarea pe care o are paternitatea, actele zilnice de curaj și cum vulnerabilitatea poate fi privită ca o super-putere.

Spectacolul Captain Amazing, produs de Vanner Collective, în parteneriat cu Centrul pentru Tineret al Municipiului București, în regia lui Nicolae Constantin Tănase, aduce o formă specială de a spune povestea eroului, un mix de tehnologie, simplitate și imaginație, pentru a aduce în conștiință acceptarea vulnerabilității și transformarea ei în super-putere.

Captain Amazing vorbește despre vulnerabilitate și eșec, curaj și fragilitate. Cât efort depunem să devenim super-eroi în ochii noștri și ai celor dragi, să ne protejăm și să-i protejăm de tragedii, când adevăratul efort ar trebui canalizat către asumarea vulnerabilității ca superputere? Captain Amazing e o călătorie emoțională spre descoperirea propriilor super-puteri.

„Captain Amazing”, este produs de Asociația Vanner Collective în parteneriat cu Unteatru, cu sprijinul Centrului pentru Tineret al Municipiului București. Spectacolul îl are în distribuție pe Liviu Romanescu, iar regia îi aparține lui Nicolae Constantin Tănase. Scenografia spectacolului este semnată de Tudor Prodan, universul sonor este creat de Adrian Piciorea, mișcarea scenică a fost coregrafiată de Teodora Velescu, iar light design-ul îi aparține lui Dragoș Mărgineanu. Spectacolul se bucură de montajul live al Ramonei Chistruga.

Nicolae Constantin Tănase explică: “Povestea m-a atins într-un mod profund și personal încă de la prima întâlnire cu textul. Treptat s-a transformat într-o nevoie genuină de a-l ajuta pe erou să-și spună povestea și să facă pace cu el și cu întâmplările din viață pe care nu le poate controla.

Spectacolul vorbește cu o vulnerabilitate voalată despre emoții care rezonează profund și în mine, și o face cu o sinceritate dezarmantă. „Captain Amazing” este o poveste puternică și emoționantă despre prezență și despre cum alegem să ne povestim viața. “

*Proiectul „Captain Amazing ” este co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național și este realizat în parteneriat cu Teatrul Unteatru, Centrul pentru Tineret al Municipiului București, FITT – Fundația Județeană pentru Tineret Timiș, FONTIS –  Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret din Iași, Atlas.

Sponsor telefoane mobile: POCO Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.

 

Detalii în timp real se pot afla de pe paginile social media ale CTMB, Facebook și Instagram, dar și de paginile Vanner Collective.