TURNEU SAH YOUTH BLITZ

Concursul de șah clasic rapid YOUTH BLITZ este o competiție locală de șah rapid pe echipe și are ca scop promovarea șahului ca sport și de a iniția și dezvolta participanții în domeniul șahului. Evenimentul este destinat tuturor elevilor și tinerilor pasionați de jocul de șah din Municipiul București, cu vârsta între 14 ani și 35 ani.

Așadar, dacă ești un pasionat al șahului, te invităm să te înscrii în competiție! Înscrierea participanților se va efectua prin două modalități: fie prin completarea unei cereri de înscriere –Cerere de înscriere concurs clasic șah rapid Youth Blitz – pusă la dispoziție către publicul larg prin intermediul site-ului www.ctmb.eu, fie prin completarea acestei cereri fizic, la Biroul de Relații cu Publicul al CTMB, din Calea 13 Septembrie, nr 168-184, în timpul programului de lucru cu publicul: Luni – Joi: 08:30-17:00 și Vineri: 08:30-14:30.

Prima competiție va avea loc în data de 24 MARTIE 2023.

Din păcate, Concursul de șah clasic rapid YOUTH BLITZ se anulează până la data de 27 APRILIE 2023, din cauza unor motive independente de co-organizator, anume CTMB. Cei care au reușit să se înscrie până la acest moment vor primi e-mail cu informații legate de primul turneu imediat ce acestea vor fi disponibile.    
🙏Ne cerem scuze pentru inconvenient și vă invităm să ne urmăriți în continuare pentru a fi la curent cu noutățile CTMB!

Locul de desfășurare al turneului de șah clasic rapid YOUTH BLITZ este la sediul Centrului pentru Tineret al Municipiului București, din Calea 13 Septembrie 168-184, Sector 5, București.
Sistemul de desfășurare: Open in sistem elvețian, 7(șapte) runde.

Organizatorul concursului de șah clasic rapid YOUTH BLITZ, competiția de șah rapid pe echipe, este Clubul Sportiv Cheesback. Co-organizatorul turneului de șah rapid este Centrul pentru Tineret al Municipiului București.

Nu uita, pentru toate noutățile, dă follow pe Insta și Facebook.

Regulament desfășurare turneu de șah clasic rapid Youth Blitz

Cerere înscriere majori.

Cerere înscriere minori.