GALA PĂLĂRII CU BUCURII a reprezentat un eveniment dedicat ZILEI MONDIALE A PERSOANELOR CU SINDROM DOWN, celebrate printr-un festival  dedicat tinerilor cu acest sindrom, un festival prin care să fie celebrați.

Evenimentul a avut loc în data de 24 Martie 2023, în parteneriat cu Asociația Down Plus București și a avut ca și componență o gală cu momente artistice și prezentări de modă, prin care tinerii bucureșteni care vor doar să ducă o viață normală au fost adevărate vedete demne de un podium de modă.

În cadrul acestei festivități s-a organizat o defilare de modă, în care tinerii au prezentat pălării ale unui designer celebru în rândul tinerilor, Maria Pălăria, care ulterior a dus la o campanie de vânzare a acestor creații puse la dispoziție de creatoarea de modă, în vederea strângerii de fonduri pentru ajutorarea ONG-ului partener, Asociația Down Plus București. Mai exact, 12 pălării pline de culoare au fost purtate în cadrul defilărilor de către tinerii din asociație.

de modă.

De asemenea, în cadrul acestui eveniment cu scop caritabil, tinerii din cadrul asociației au susținut câteva momente artistice, prin care ne-au demonstrat încă o dată faptul că Sindromul Down nu este capabil să-i împiedice să-și urmeze unele dintre cele mai îndrăznețe visuri.

CTMB a fost partener al Asociației Down Plus București de-a lungul timpului în celebrarea Zilei Mondiale a Persoanelor cu Sindrom Down, prin crearea împreună a unor evenimente de care tinerii cu acest sindrom au arătat lumii întregi că abilitățile lor sunt mai presus de un diagnostic.