INFORMARE PRIVIND PARTICIPAREA ÎN CADRUL TÂRGULUI DE JOBURI 2017

În perioada 17-18 noiembrie 2017, Primăria Municipiului București prin Centrul pentru Tineret al Municipiului București, în parteneriat cu Agenția Municipală pentru Ocuparea Forței de Muncă București organizează evenimentul ”Târgul de Joburi 2017”, ce se va desfășura în spațiul expozițional al Institutului Național de Statistică (INS) din Bulevardul Libertății, numărul 16.

Pentru participanții aflați în căutarea unui loc de muncă sunt puse la dispoziție peste 2000 de oferte ale angajatorilor prezenți la eveniment, atât pentru studenți, tineri absolvenți de studii medii sau superioare, dar și profesioniști cu experiență, în domenii precum: construcții, imobiliar, medical, energetic, sport și agrement, turism, pază și securitate, protecție civilă, publicitate, prestări servicii și nu numai.

Depunerea candidaturii se va realiza prin înaintarea CV-ului actualizat, la standurile de prezentare ale Companiilor Municipale.

Participanții interesați de ofertele de muncă prezentate în cadrul Târgului de Joburi 2017, vor beneficia  de:

  • consiliere în carieră;
  • consiliere și orientare pe piața muncii;
  • informare privind locurile de muncă disponibile , la standurile de prezentare ale Companiilor Municipale;
  • informare privind angajatorii prezenți în cadrul Târgului de joburi, la standurile de prezentare ale Companiilor Municipale;
  • orientare în alegerea locului de muncă potrivit studiilor și experienței dobândite.