Cand soarele apune, culorile se pun in miscare!
Cursa de noapte are loc pe un traseu de alegare de 5 kilometri, cu tone de pudra fluorescenta!
Licuricii au fost invidiosi pe noi, am strălucit mai tare decat pot ei!

17 septembrie 2022 – singurul eveniment The Color Run de noapte din acest an 🌙

După 3 ani de pauză, ediția de noapte s-a întors mai #fluorescentă și #happy ca niciodată! ❤️

The Color Run™ e o cursa necompetitiva si necronometrata. E doar o zi nebuna si colorata, buna de petrecut cu familia si prietenii. Puteti alerga, merge sau face tumbe daca asta vă doriți!

Regulile distractiei sunt:

-Incepi cursa in haine simple;
-Finish-ul te prinde colorat!
Tot ce trebuie sa faca participantii este sa respecte aceste doua reguli simple, pentru a se distra cat mai bine.

Distractia continua si dupa incheierea cursei, cu o zona de eveniment unde folosim din nou pudra colorata din belsug, pentru o explozie de fericire si experiente memorabile, fara a mai pune la socoteala milioanele de combinatii de culori intense. Credeti-ne, este cea mai tare petrecere post-5k din lume!

Primul pas e să crezi că e ceva… MAGIC! Apoi totul va veni de la sine. Mii de pași, mii de inimi care bat la unison, mii de moduri de a vedea și de a simți în culori, totul are loc la The Color Run în fiecare ediție!

Evenimentul THE COLOR RUN™ este posibil prin implicarea Centrului pentru Tineret al Municipiului București în cadrul parteneriatului cu Asociația SPORT NON-STOP.

Run for magic! Run for Color!

Pentru a descărca materialele video de la evenimentul care a avut loc în data 17 Septembrie 2022, București, pe Bulevardul Unirii trebuie să completezi formularul de mai jos și în câteva clipe vei fi iar în lumea magică a culorilor:

Numele tău:

Emailul tău:

Numărul tău: