Seara Filmului Românesc

 

Primăria Capitalei, prin Centrul pentru Tineret al Municipiului București, organizează evenimentul “Seara Filmului Românesc “, în perioada 06-08 septembrie 2019, în intervalul orar 20:30-23:00. Acest proiect cultural, artistic și de divertisment readuce în atenția tinerilor și studenților bucureșteni cu vârsta cuprinsă între 14 și 35 de ani minunate producții cinematografice românești, oferindu-le posibilitatea de fi găzduiți într-o zonă de relaxare special amenajată pentru a se putea bucura de o atmosferă inedită și primitoare, într-un cadru natural.

Prin prisma activităților culturale, artistice și recreative, tinerii învață câteva competențe de bază, cum ar fi competența socială, morală, etică și cognitivă, iar prin implicarea lor activă, aceștia îndeplinesc nevoi de dezvoltare necesare pentru a se simți parte integrantă a societății în care trăiesc și beneficiază de diverse modalități de petrecere a timpului liber, în care îmbină interacțiunea socială cu divertismentul.

Evenimentul “Seara Filmului Românesc” se lansează vineri – 6 septembrie, fiind prima seară de proiecție a filmului din regia lui Mircea Drăgan, „ B.D. intră în Acțiune”, urmând ziua de sâmbătă – 7 septembrie cu filmul din regia lui Șerban Marinescu, „Cel mai iubit dintre pământeni” și duminică – 8 septembrie „Aferim!”, regizat de Radu Jude.

Ești invitatul nostru în Parcul Regele Mihai I, intrarea Charles De Gaulle, unde, într-un decor special, vom viziona celebrele filme românești, în aer liber.

Ne așteaptă un weekend senzațional, în care, alături de prieteni și oameni dragi, ne vom bucura de un film bun, atmosferă frumoasă, distracție și voie bună!!