Cel mai așteptat eveniment dedicat tinerilor și studenților, YouthSpeak Forum se apropie, iar această ediție va fi cu totul și cu totul diferită! Având în vedere contextul actual, s-a descis ca această ediție să fie online, pentru siguranța tuturor membrilor, partenerilor și a participanților.

În cadrul celor 4 conferințe susținute 100% online vor fi prezente 5 companii și organizații, 7 invitați din diferite domenii de interes pentru publicul tânăr. Evenimentul se va desfășura în perioada 13 – 17 iulie 2020.

💥 YouthSpeak Forum Talks este un eveniment al AIESEC România, în parteneriat cu Primăria Capitalei prin Centrul pentru Tineret al Municipiului București și alte companii din mediul privat, care își propune să atragă atenția asupra Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă ale ONU, concentrându-se pe rezolvarea problemelor din țara noastră. Temele de anul acesta sunt legate de educație, leadership, managementul instituțiilor, modalitățile prin care toate acestea vin în sprijinul tinerilor și studenților români.

👉🏻 Urmărește-ne pe Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile și stai pe aproape, pentru că surprizele noastre nu se vor opri aici!