Cel mai amplu și mai așteptat eveniment de alergare din București a avut loc în sâmbătă, 17 iunie 2023, în Piața Constituției!

În cadrul fiecăreia dintre edițiile evenimentelor de alergare de tip maraton, mii de participanți sunt încurajați să adopte un stil de viață sănătos, le sunt livrate sfaturi pentru a evita surmenarea organismului în timpul competiției, beneficiază de program de încălzire sportivă, realizat de un instructor sportiv calificat, iar la finalul curselor sunt organizate în perimetrul din Piața Constituției zone de hidratare și odihnă, puse la dispoziție participanților de către organizator, Asociația Clubul Sportiv Bucharest Running Club.

Persoanele înscrise și confirmate au participat la eveniment folosind kitul de participare. În diferite puncte ale traseului de alergare au fost amplasați arbitri de traseu care au supravegheat respectarea traseului și a prezentului regulament de către concurenți. Scurt desfășurător al evenimentului: întâlnire participanți, socializare, vizitare standuri din cadrul evenimentului, încălzirea participanților cu un instructor specializat, starturi succesive de alergare, organizate în funcție de profilul cursei, finish eveniment.

Maratoanele de anul acesta, de 5 km și de 10 km, atât pentru fotolii rulante, dar și pentru cei pregătiți de alergare, de anul acesta au fost o explozie de momente de bucurie, speranță, voie bună, întâlnire cu cei dragi, mișcare și descoperirea unui stil de viață sănătos!

Având în vedere succesul de care se bucură proiectul în rândul publicului tânăr, cu precădere, Centrul pentru Tineret al Municipiului București a dorit să se alăture acestuia în calitate de partener și co-organizator! Ne bucurăm că ai fost alături de CENTRUL PENTRU TINERET AL MUNICIPIULUI BUCUREȘTI la Bucharest 10K Grand Prix 2023!

Dacă ai reușit să ajungi la cortul verde #CTMB, din zona SPORT EXPO și nu ți-ai descărcat materialul video de la Cornerul Videobooth 360, te invităm să completezi formularul de mai jos și în doar câteva secunde vei primi un mail cu link-ul care te va duce înapoi în lumea Bucharest 10K Grand Prix 2023.

Nu uita, ca să fii la curent cu toate noutățile, ne găsești pe https://www.facebook.com/ctmb.eu și https://www.instagram.com/centrulpentrutineretmb/ .

Numele tău:

Emailul tău:

Numărul tău de telefon: