Underground Classic

 

Muzica reprezintă o artă ce ne influențează pozitiv starea de spirit și ne încântă viața.

Odată cu sosirea iernii însuflețim imaginea capitalei, astfel că, Bucureștiul  devine gazda unui spectacol inedit cu o atmosferă călduroasă, în care sărbătorim și promovăm diversitatea muzicală și culturală în spațiul public.

Din dorința de a oferi tinerilor și studenților bucureșteni oportunități de petrecere a timpului liber, de a crește interesul acestora față de muzica clasică și reinterpretarea acesteia, Primăria Capitalei, prin Centrul pentru Tineret al Municipiului București, organizează Underground Classic, un eveniment care reunește cei mai talentați tineri muzicieni din România – creatorii unor experiențe artistice unice și promotori ai muzicii clasice, în cele mai vizitate și populare spații urbane bucureștene.

Astfel de spectacole au loc constant, începând cu anii 1980, în spații publice și piațetele marilor orașe din Canada, Statele Unite ale Americii, cât și în orașe europene precum: Londra, Manchester, Berlin, Amsterdam, Madrid, etc.

De ce să nu ne bucurăm de astfel de spectacole și în București?

Pe parcursul lunii decembrie vă vom surprinde cu spectacole inopinate și vom aduce în fața publicului bucureștean numeroase momente artistice unice, organizate cu ajutorul unei scene mobile creată pe platforma unui camion.

Invităm tinerii și studenții din capitală să ni se alăture, să condimentăm viața cotidiană cu momente artistice frumoase, reinterpretări de excepție ale melodiilor contemporane și să ne încărcăm cu energie pozitivă.

Pregătiți-vă de spectacol! Ne întâlnim în unele dintre cele mai vizitate și populare spații urbane din capitală, precum și numeroase zone universitare.