Centrul pentru Tineret al Municipiului București demarează proiectul “Școala de Mentorat București”, prin care, în perioada 3 noiembrie 2020 – 19 decembrie 2020, tinerii bucureșteni cu vârste între 14 și 35 de ani, vor putea lua parte la o serie de conferințe pe diferite teme vocaționale si motivaționale, gazduite de experți care să îndeplinească rolul de mentori pentru parcursul personal al acestora. Toate conferințele vor avea loc la sediul CTMB, din Calea 13 Septembrie, nr 168-184, sector 5.

Pe parcursul acestui interval calendaristic, tinerii înscriși vor lua parte în de două ori pe săptămână la întâlniri cu mentorii, creându-se astfel o punte de legătură între cei care doresc să își dezvolte talentele sau să iși descopere vocația profesională şi oameni cu experiență şi expertiză pe diferite domenii de activitate. Datele și orele de întalnire în cadrul conferințelor vor fi comunicate ulterior, după finalizarea înscrierilor.

Prin dezbaterea si analizarea celor 32 de teme  din domeniile de Public Speaking și Artele Spectacolului, tinerii vor putea să aprofundeze laturile profesionale și emoționale ale dezvoltării personale, fiind asistați în această experiență de expertiza și îndrumarea unui mentor-psiholog acrediat, prin serviciile de Psihologia Performanței puse la dispoziția lor tot în cadrul aceluiași proiect. Tinerii au la dispoziție posibilitatea de a se înscrie într-o singură conferință, fie cea de Public Speaking, fie cea de Artele Spectacolului, iar suplimentar vor beneficia de consiliere psihologică și orientare în carieră pe toată perioada proiectului.

Înscrierile se realizează prin completarea corectă şi completă a formularelor, cu respectarea condițiilor de participare, după citirea şi luarea la cunoştinţă a prevederilor din Regulamentul privind înscrierea şi participarea în cadrul “Școlii de Mentorat București”.

Prin completarea formularelor, semnate și transmise la mentor@ctmb.eu, vă veți putea înscrie în cadrul proiectului, selectând  domeniul ales – Artele Spectacolului și Scurt Metraj sau Public Speaking și Dezbatere.

Având în vedere că sesiunile de conferințe se vor derula în paralel, avem rugămintea de a selecta clar la care dintre acestea doriți să participanți. Ca bonus, veți putea urma o sesiune de evaluare a personalității și ședințe de consiliere vocațională.

Descarcă Cerere înscriere
Descarcă Acord GDPR
Descarcă Regulament
Descarcă Angajament eligibilitate
Descarcă Angajament foto-video