THE COLOR RUN 2022

Cunoscuta si drept ”Happiest 5k on the Planet” – este o cursa euforica in culori, care celebreaza sanatatea, bucuria si originalitatea.

Axata mai putin pe timpii de alergare si mai mult pe distractia nebuna, The Color Run™ este o cursa necronometrata de 5 kilometri, in cadrul careia mii de participanti sunt vopsiti din cap pana-n picioare in diverse culori, la finalul fiecarui kilometru parcurs.

Regulile distractiei sunt:

-Incepi cursa in haine albe;
-Finish-ul te prinde colorat!
Tot ce trebuie sa faca participantii este sa respecte aceste doua reguli simple, pentru a se distra cat mai bine.

Distractia continua si dupa incheierea cursei, cu o zona de eveniment unde folosim din nou pudra colorata din belsug, pentru o explozie de fericire si experiente memorabile, fara a mai pune la socoteala milioanele de combinatii de culori intense. Credeti-ne, este cea mai tare petrecere post-5k din lume!

Primul pas e să crezi că e ceva… MAGIC! Apoi totul va veni de la sine. Mii de pași, mii de inimi care bat la unison, mii de moduri de a vedea și de a simți în culori, totul are loc la The Color Run în fiecare ediție!

La The Color Run Kaleidoscope Tour conceptul anului 2022, ne-am lăsat purtați de magie și voie buna prin tone de pudră colorată, cu un kit de participare pe măsură! Iar la cortul CTMB din cadrul acestui festival al culorii ați putut găsi distracția și voia bună la ea acasă! Știm că v-ați bucurat nespus de cornerul Videobooth 360 și de concursul de Darts cu premii care mai de care!

În 2022 sărbătorim The Color Run în România cu prietenii și toți cei dragi! Până acum, în cele 37 de evenimente, peste 150.000 de participanți au luat parte la cea mai colorată cursă de alergare.
Evenimentul THE COLOR RUN™ este posibil prin implicarea Centrului pentru Tineret al Municipiului București în cadrul parteneriatului cu Asociația SPORT NON-STOP.

Run for magic! Run for Color!

Mai multe poze și materiale video de la evenimentul care a avut loc în data de 28 Mai 2022 , București, pe Bulevardul Unirii poți găsi aici:

Numele tău:

Emailul tău:

Numărul tău: