O experiență imersivă, o întâlnire cu 3 personaje imposibile prinse în vitrinele a 3 galerii de artă de pe Calea Victoriei.

Accesul se face pe bază de rezervare: https://www.eventbrite.com/…/vitrine-imposibile-tickets

Când? În OCTOMBRIE, pe  2,3,9,10.

Intrări la orele: 20.00, 20.30, 21.00, 21.30 (durată tur 60 min.)

Punct de plecare: Grădina Bistro Green Hours

(!) Spectatorii sunt rugați să prezinte un act de identitate la intrare pentru a primi o pereche de căști audio cu ajutorul cărora vor urmări cele 3 performance-uri.

* Fiecare tur are o capacitate de maximum 10 spectatori.

Spectatorilor li se propune un itinerariu între trei galerii de pe Calea Victoriei. Galeriile Galateea, Nemțoi și 1001 Arte devin pentru primele doua weekenduri din luna octombrie spațiul în care 3 ființe improbabile vorbesc despre umanitate și adevăr.

Unele dintre aceste ființe merită să fie eliberate condiționat, în timp ce altele își merită la fel de bine distanța. Deși fiecare dintre noi le știe trăsăturile, Supra Fețele nu au un chip comun, o figură general recunoscută. Acum primesc această înfățișare, un chip cu care nu trebuie să fim de acord, dar pe care suntem invitați să îl recunoaștem.

Regia: Iulia Grigoriu

Costume și machiaj: Sofia Iorga Miric

Scenografia: Alexandra Lupeș

Actori: Nicoleta Hâncu, Ionuț Grama, Codrin Boldea

Dramaturgi: Cleopatra Constantinescu, Sever Bârzan, Radu Iacoban, Iulia Grigoriu

Compoziție univers sonor: Adrian Piciorea

Univers lumini: Daniel Buglea

Asistență scenografie: Roxana Mancaș

Proiectul „Vitrine Imposibile” a fost co-finanțat de Primăria Capitalei prin ARCUB în cadrul Programului București – Oraş deschis 2021. Pentru informații detaliate despre programul de finanțare al Primăriei Municipiului București prin ARCUB, puteți accesa www.arcub.ro Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Primăriei Municipiului București sau ARCUB.

Proiectul este realizat de Asociația Vanner Collective în parteneriat cu Centrul pentru Tineret al Municipiului București, Uniunea Artiștilor Plastici din România, Galateea Contemporary Art, 1001 Arte, Nemțoi Gallery, Teatrul Nottara, J’ai Bistro, Teatrul LUNI de la Green Hours, GDS, Bistro by Green Hours.