The color Run Night – Super Eroii colorează noaptea!

       

         Primăria Capitalei, prin Centrul pentru Tineret al Municipiului București și în parteneriat cu Asociația Sport Non-Stop, organizează pe data de 8 Septembrie 2018The Color Run Night – eveniment sportiv și de divertisment, dedicat unui stil de viață sănătos și activ.

Pe traseul de alegare de 5 kilometri, când soarele apune, culorile se pun în mișcare cu tone de pudra fluorescenta și valuri de spumă, spre bucuria participanților!

The Color Run Night este cea mai colorată cursă de alergare necronometrată, în cadrul căreia, la lăsarea întunericului, miile de participanți vor fi colorați din cap până-n picioare.

Bulevardul Unirii din București va găzdui singura cursă de noapte din Romania, cursă ce promovează beneficiile sportului și un stil de viață activ!

Noi susținem și celebrăm sănătatea, iar cu prilejul The Color Run Night vrem să transformăm capitala într-o explozie de culoare, cu multă distracție, mișcare și voie bună!

Tineri și studenți bucureșteni, vă așteptăm alături de noi pe 8 Septembrie, începând cu ora 17:00 – la Biblioteca Națională, să colorăm Bucureștiul cu o mare de zâmbete și pudră fluorescentă!

Mai multe detalii regăsiți accesând link-ul:https://www.thecolorrun.ro/evenimente/bucuresti-night/