𝑬𝒑𝒊𝒍𝒆𝒑𝒔𝒚 𝑪𝒉𝒂𝒍𝒍𝒆𝒏𝒈𝒆 2019

Duminică, 22 septembrie 2019, în Parcul Regele Mihai I se desfăşoară cea de-a II-a ediţie a evenimentului 𝑬𝒑𝒊𝒍𝒆𝒑𝒔𝒚 𝑪𝒉𝒂𝒍𝒍𝒆𝒏𝒈𝒆.

Primăria Capitalei, prin Centrul pentru Tineret al Municipiului Bucureşti, în parteneriat cu Asociaţia Internaţională a Cluburilor Lions, vă invită să vă alăturaţi acestei iniţiative umanitare, să susţinem reducerea stigmei sociale, renunţarea la prejudecăţi, schimbarea mentalităţii şi percepţiei vis-a-vis de această afecţiune!

𝑬𝒑𝒊𝒍𝒆𝒑𝒔𝒚 𝑪𝒉𝒂𝒍𝒍𝒆𝒏𝒈𝒆  nu este doar un simplu eveniment sportiv, este o invitaţie la solidaritate faţă de semenii noștri, dedicat persoanelor care suferă de epilepsie.

Scopul principal al crosului de 5 km îl reprezintă strângerea de fonduri pentru  dezvoltarea rețelei deja existente de Telemedicină în Epilepsie, dotând un Centru de Epilepsie și Monitorizare EEG în București prin achiziţionarea, cel puțin, a unui aparat video EEG.  În cazul diagnosticării epilepsiei, electroencefalografia poate ajuta în diferențierea tipului de criză sau sindrom existent. În cazul copiilor, este necesară, în mod normal, doar după o a doua criză.

Pentru înscriere şi detalii suplimentare, vă invităm să accesaţi link-ul: https://www.epilepsychallenge.ro/orase/traseu-bucuresti.html