Cunoscută și drept “Happiest 5k on the Planet” – THE COLOR RUN este o cursă euphorică în culori, care celebrează sănătatea, bucuria și originalitatea.

Axată mai puțin pe timpii de alergare și mai mult pe distracția nebună, The Color Run™ este o cursa necronometrată de 5 kilometri, în cadrul căreia mii de participanti sunt vopsiți din cap până-n picioare în diverse culori, la finalul fiecarui kilometru parcurs.

Regulile distracției sunt foarte simple:

1. Începi cursa în haine albe;

2. Finish-ul te găsește colorat!

Tot ce trebuie să faci, ca participant este sa respecți aceste două reguli simple, pentru a te distra cât mai bine.

Distracția continuă și după încheierea cursei, cu o zonă de eveniment unde se folosește din nou pudra colorata din belșug, pentru o explozie de fericire și experiențe memorabile, fără a mai pune la socoteală milioanele de combinații de culori intense. Credeți-ne, este cea mai tare petrecere post-5k din lume!

Primul pas e să crezi că e ceva… MAGIC ȘI COLORAT! Apoi totul va veni de la sine. Mii de pași, mii de inimi care bat la unison, mii de moduri de a vedea și de a simți în culori, totul are loc la The Color Run, la fiecare ediție!

La The Color Run Spectacolor este conceptul anului 2023, prin care ne-am lăsat purtați de magie și voie bună prin tone de pudră colorată, cu un kit de participare pe măsură! Iar la cortul verde #CTMB din cadrul acestui festival al culorii ați putut găsi distracția și veselia la ea acasă! Știm că v-ați bucurat nespus de cornerul Videobooth 360, prin care ați putut să luați cu voi acasă o parte din fericirea acestei zile pline de culoare!

În 2023 am sărbătorit The Color Run în România cu prietenii și toți cei dragi! Până acum, în cele 37 de evenimente care au avut loc de-a lungul timpului, peste 200.000 de participanți au luat parte la cea mai colorată cursă de alergare.

Evenimentul THE COLOR RUN™ este posibil prin implicarea Centrului pentru Tineret al Municipiului București în cadrul parteneriatului cu Asociația SPORT NON-STOP.

Run for magic! Run for Color!

Dacă nu ai avut timp sau pur și simplu ai uitat să-ți descarci materialele video de la evenimentul care a avut loc în data de 22 aprilie 2023, în București, pe Bulevardul Unirii, e de ajuns să completezi formularul de mai jos și în câteva clipe vei fi iar în lumea magică a culorilor:

Numele tău:

Emailul tău:

Numărul tău: