Școala de vară

Am dat startul înscrierilor!!!

Toate locurile s-au ocupat. În eventualitatea în care candidații inițiali nu vor respecta Regulametul “Școlii de vară”, locurile respective se vor elibera și vor fi disponibile.

Primăria Capitalei, prin Centrul pentru Tineret al Municipiului București, a lansat cea de-a treia ediție a programului ” Școala de Vară”, desfășurată în perioada 30 Iunie – 07 Septembrie 2019.

Tinerii și studenții sunt prioritatea noastră!
Plecând de la premisa ”O minte sănătoasă într-un corp sănătos!” în cadrul programului ”Școala de Vară – 2019” am pus accentul pe activități indoor – educative, de formare și profesionalizare: public-speaking, comunicare, interacțiune, viață socială, dezvoltare personală, gestionarea emoțiilor/stresului și activități outdoor – de divertisment și recreere: cursuri de dans și flash-mob.

Prin ”Școala de Vară 2019” am creat un mijloc modern de studiu, abordând educația prin mijloace interactive, plăcute și motivante. Astfel petrecem 7 zile pe litoralul românesc, axate în egală măsură atât pe studiu cât și pe relaxare, cu participarea la cursuri și activități, cazarea și cele 3 mese/zi gratuite.

Vă așteptăm in număr cât mai mare !!!

• Regăsiți toate informațiile necesare și pașii ce trebuie sa îi urmați pentru a vă înscrie și participa în”Regulamentul privind înscrierea și participarea în cadrul programului Școala de Vară -2019”.

Descarcă Regulamentul de participare la programul Şcoala de Vară 2019
Descarcă Cererea privind inscrierea în programul Şcoala
Descarcă Acord GDPR
Descarcă Acord GDPR Minori