Vara aceasta, Primăria Capitalei, prin Centrul pentru Tineret al Municipiului București și în parteneriat cu București Mall Vitan, aduce în atenția tinerilor bucureșteni un super proiect – „București Masters Educational Workshops“.

Acest concept este dedicat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14 – 35 ani, pe care îi încurajează să adopte o viață activă și mai motivantă, bazată pe încrederea de sine, auto-dezvoltare și să se implice direct în  workshop-uri privind dezbaterea și analiza temelor principale de interes ale segmentului de vârstă din care fac parte.

Proiectul „București Masters Educational Workshops” presupune organizarea unei serii de 5 conferințe încadrate în diferite domenii de interes, susținute în fiecare zi de marți din perioada 30 iunie – 28 iulie de către persoane publice foarte cunoscute în rândul tinerilor bucureșteni și nu numai. Astfel, prin intermediul mediul online, gazdele workshop-urilor noastre vor trata subiecte din domenii precum Nutriție, Tehnologie, Leadership & Antreprenoriat, Mindfulness&Wellness și Fotografie, și vor răspunde întrebărilor tuturor participanților care ne vor urmări.

Vă asteptăm să dați like&follow pe pagina noastră de Facebookhttps://www.facebook.com/ctmb.eu/, să aflați coordonatorii fiecărei conferințe în parte și data de desfășurare a workshop-urilor. Pregătiți-vă întrebările pentru aceștia și nu ratați următoarele surprize pe care vi le-am pregătit!