Cunoscută și drept “Happiest 5k on the Planet” – THE COLOR RUN este o cursă euphorică în culori, care celebrează sănătatea, bucuria și originalitatea.

Axată mai puțin pe timpii de alergare și mai mult pe distracția nebună, The Color Run™ este o cursa necronometrată de 5 kilometri, în cadrul căreia mii de participanti sunt vopsiți din cap până-n picioare în diverse culori, la finalul fiecarui kilometru parcurs.

Pe16 septembrie am alergat prin tone de pudră fluorescentă la singurul eveniment de noapte The Color Run, anume The Color Run by Night și ultimul din 2023. 🌟❤️
Mii de alergători au luat startul îmbrăcați în haine negre, iar finishul i-a găsit colorați și fericiți sub luminile UV amplasate în zona de eveniment. 📸🌟
La final, participanții au primit medalia cu unicorn și au petrecut alături de Partydul KissFM la cel mai #spectacolor party⚡️💃🏼🕺🏽
Mulțumim tuturor și abia așteptăm să celebrăm anul viitor 10 ani de la primul eveniment The Color Run România ❤️
⚡️
Prin The Color Run by Night ne-am lăsat purtați de magie și voie bună prin tone de pudră colorată, cu un kit de participare pe măsură! Iar la cortul verde #CTMB din cadrul acestui festival al culorii ați putut găsi distracția și veselia la ea acasă! Știm că v-ați bucurat nespus de cornerul Videobooth 360, prin care ați putut să luați cu voi acasă o parte din fericirea acestei nopți pline de culoare!
Evenimentul THE COLOR RUN™ by Night este posibil prin implicarea Centrului pentru Tineret al Municipiului București în cadrul parteneriatului cu Asociația SPORT NON-STOP.
Și anul acesta evenimentul are și o latură caritabilă, prin proiectul MagicEDU evenimentul și-a propus garantarea dreptului universal la educatie al copiilor, sa ofere copiilor grav bolnavi o parghie de reintegrare sociala, dar și un orizont de oportunitati egal cu cel al copiilor sanatosi.

Color UP! Run for Color!

Dacă nu ai avut timp sau pur și simplu ai uitat să-ți descarci materialele video de la evenimentul care a avut loc în data de 22 aprilie 2023, în București, pe Bulevardul Unirii, e de ajuns să completezi formularul de mai jos și în câteva clipe vei fi iar în lumea magică a culorilor:

Numele tău:

Emailul tău:

Numărul tău: