Cupa Tinerilor Pescari Bucureșteni

 

Primăria Capitalei, prin Centrul pentru Tineret al Municipiului București, va organiza proiectul Cupa Tinerilor Pescari Bucureșteni”, o competiție sportivă de pescuit ce va avea loc în perioada 21-22 septembrie 2019 și se va desfășura pe lacul Hermes-Periș, fiind dedicat atât tinerilor cât și studenților din Municipiul București, persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani.

Obiectivul principal al competiției este apropierea tinerilor și studenților de natură, ca și alternativă de petrecere a timpului liber, o activitate recreativă, distractivă și de relaxare, ce pune în valoare fair-play-ul, motivația și spiritul de competitivitate.

Activitatea sportivă constituie o necesitate în rândul tinerilor, având rol important în viața socială a acestora, contribuind la dezvoltarea personală și integrarea în societate. Pescuitul sportiv este o modalitate de detensionare și echilibrare psihică, dar în același timp o activitate distractivă, ce presupune muncă în echipă, atenție și o bună comunicare.

În data de 04 septembrie dăm startul înscrierilor în cadrul competiției de pescuit, iar perioada de înscriere în cadrul evenimentului este 04-13 septembrie 2019.

Înscrierea participanților se va face pe pagina de Facebook a CTMB, www.facebook.com/ctmb.eu/, prin mesaj privat în care se transmite solicitarea de participare ce va cuprinde următoarele:

  • componența echipei(fiecare echipă va fi formată obligatoriu din 2 membri) : numele și prenumele complet ale ambilor membri ai echipei;
  • datele de contact (adresă mail și număr de telefon), ale solicitantului.

Ulterior înscrierii pe pagina de Facebook, solicitanții vor depune dosarele de participare la Biroul de Relații Cu Publicul al CTMB din Șos.Ștefan cel Mare nr.38. Este necesar ca ambii membri ai echipei să se prezinte personal pentru depunerea dosarului de participare! Dosarul de participare se depune complet, și va cuprinde urmăroarele:

  • Cerere tip de participare;
  • Acord GDPR;
  • Copie C.I valabilă ( conformă cu originalul)
  • Copie a carnetului/legitimației de student.(conformă cu originalul)

În cadrul competiției se pot înscrie 40 de echipe a câte doi membrii/echipă, în total fiind 80 de participanți, dintre care primele 30 de echipe înscrise în ordine cronologică vor participa la concurs, iar diferența de 10 echipe va fi trecută în rezervă. În cazul în care una sau mai multe echipe din primele 30 înscrise se vor retrage din competiție, cu 48 de ore înainte de concurs, în locul acestora vor fi calificate echipele rămase în rezervă, în ordinea cronologică depunerii dosarului.

Toate detaliile și informațiile referitoare la proiect, precum și criteriile de eligibilitate, modalitatea de înscriere și participarea în cadrul programului, se regăsesc în cadrul Regulamentului de organizare și desfășurare al Cupei Tinerilor Pescari Bucureșteni, pe care îl regăsiți atașat mai jos, spre a fi luat la cunoștință.

Vă urăm fir întins!!

Descarca regulament