Descriere eveniment  – ”Pentru tine, femeie!”

 

Luna martie a fiecărui an, denumită popular ”Mărțișor”,  reprezintă un vestitor al primăverii și al naturii ce prinde viața prin căldură și culoare.

Această lună este dedicată femeilor din întreaga lume care au luptat cu mult curaj și dedicare pentru libertatea, egalitatea și drepturile depline de care se pot bucura astăzi, astfel că, în data de 8 Martie sărbătorim Ziua Internațională a Femeii.

Primăria Municipiului București, prin Centrul pentru Tineret al Municipiului București, în parteneriat cu AVON, PUPA și Indigo, organizează în data de 8 martie 2019 evenimentul ”Pentru tine, femeie!” – un eveniment dedicat tinerelor femei din municipiul București, cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani.

Prin celebrarea acestei zile speciale ne dorim să aducem un strop de bucurie și un zâmbet pe chipul doamnelor și domnișoarelor, să alungăm monotonia vieții cotidiene și să arătăm tuturor cât de importante, respectate și apreciate sunt femeile, atât în viața de familie cât și în societatea românească.

În cadrul evenimentului ”Pentru tine, femeie!”, ce se va desfășura într-o locație de excepție din București,  Strada Theodor D. Sperantia nr.96,  începând cu ora 18:30, vom întâmpina și vom dărui câte un cadou simbolic, constând într-un mărțișor și o floare, unui număr total de 200 de tinere , apoi vom participa împreună la cu un spectacol deosebit pus în scenă de invitații noștri, artiștii români Dorian Popa, Matteo și Nicoleta Oancea & Band.

          Acest eveniment reprezintă cadoul nostru pentru tinerele din capitală cu ocazia celebrării Zilei Internaționale a Femeii și, totodată, modalitatea noastră de a ne manifesta recunoștința pentru rolul femeilor în viețile noastre. De ce? Pentru că merită! Pentru că sunt minunate!

Participarea se va face pe bază de listă, în urma înscrierilor efectuate pe pagina de Facebook a  Centrului pentru Tineret al Municipiului București: www.facebook.com/ctmb.eu. Solicitanții trebuie să transmită intenția de a participa printr-un comentariu la postarea dedicată evenimentului, urmând apoi a fi contactați de către un reprezentant CTMB. În ziua evenimentului participanții au obligația de a prezenta cartea de identitate în original.