Portret de București

 

Primăriei Capitalei, prin Centrul Pentru Tineret al Municipiului București, organizează “Portret de București”, un eveniment dedicat tuturor tinerilor bucureșteni cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 ani, care își doresc să exploreze arta fotografiei urbane alături de cei mai buni profesioniști din acest domeniu.

Proiectul “Portret de București” își propune să ofere tinerilor pasionați de fotografie cheia spre această artă, să le împărtășească mici secrete și să le deschidă totodată drumul către succes în acest domeniu.

Bucureștiul este ca o carte ce trebuie descoperită și ale cărei pagini spun câte o poveste. Ce poate fi mai frumos decât să imortalizăm, prin intermediul fotografiei, locurile noastre favorite din capitală și emoția pe care ele o trezesc în sufletul nostru !?

 

Mircea Eliade spunea că Bucureștiul este centrul unei mitologii inepuizabile. Asemenea lui și noi credem că acest oraș fermecător poartă o aură istorică și încărcată de mari emoții și trăiri, pe care vrem să o imortalizăm în cele mai frumoase cadre.

 

Urmăriți-ne pe pagina noastră de Facebook, https://www.facebook.com/ctmb.eu/, pentru a afla profesorii coordonatori, precum și data și locația de desfășurare a workshop-urilor de fotografie, și următoarele surprize pe care vi le-am pregătit!