Ne trăim viețile pe Internet mai mult ca oricând, iar rețelele de socializare au puterea de a-i transforma pe unii dintre noi în lideri de opinie, purtători de mesaje, influencers.

Fie că vrei să devii cunoscut și ascultat, să îți faci un vlog sau un cont puternic de Instagram, să vorbești unei comunități, fie că ai un brand pe care vrei să-l promovezi cu succes, social media este mediul cel mai eficient prin care să îți poți transmite mesajele către public.

Ca să poți naviga rețelele de socializare ca un profesionist, îți propunem patru workshop-uri interactive, în care patru dintre cei mai influenți creatori de conținut din online-ul românesc sunt gata să-ți răspundă fiecărei întrebări, fie ea despre TikTok, Facebook, Instagram sau YouTube.

În cadrul proiectului  Elle New Media School, 4 speakeri își pun la bătaie cunoștințele și experiența ca să te ajute să înveți, în fiecare sesiune interactivă, tainele rețelei lor preferate.

Nu uita, te așteptăm în fiecare zi de miercuri, la ora 14.00 pentru a-I vedea pe:

– 26 august – Louis Florea – workshop-ul Best Use of TikTok;
– 2 septembrie – Anca Serea – workshop-ul Best Use of Facebook;
– 9 septembrie – Alina Pușcaș – workshop-ul Best Use of Instagram;
– 16 septembrie – Mimi – workshop-ul Best Use of YouTube.

Fiecare sesiune va fi găzduită, LIVE, de pagina de Facebook CTMB și va începe la ora 14:00. Fiecare workshop va avea o secțiune dedicată întrebărilor participanților.

Te așteptăm, în fiecare miercuri, începând cu ora 14:00.

Mai avem o surpriză pentru tine în cadrul proiectului Elle New Media School….

 Răspunde, la finalul celor 4 sesiuni live, la câteva întrebări despre aceste workshop-uri in concursul pe care îl vom organiza și poți câștiga:

– 10 vouchere pentru servicii Splash în valoarea de 250 lei fiecare, care vor putea fi folosite în aplicația Splash;
– 4 Huawei FreeBuds 3i.

Succes!

Proiect desfășurat de Primăria Municipiului Bucureşti, prin Centrul pentru Tineret al Municipiului București în parteneriat cu ELLE România și HuaweiMobileRo.