Anul acesta ne întâlnim la Youth Speak Forum cu cele 11 companii invitate, dar și cu mult entuziasm! Despre ce o să vorbim?🤔

Cum afectează schimbările climatice the future of work?💼
Cum abordează marile corporații sustenabilitatea?♻️
Cum pot tinerii să ajute la construirea unui viitor mai verde?🌳

Acestea vor fi întrebările la care vom răspunde, iar la panel discussion vom lua întrebări și din public, asa că de abia așteptăm să vedem care sunt curiozitatile tale! 👀

Evenimentele vor avea loc în datele de  25 și 26 Aprilie 2023, în cadrul evenimentului World’s Largest Lesson, unde ne-am propus să aducem 200 de facilitatori (120 internaționali și 80 de studenți din București). Tematica acestei confereințe este vivid leadership, sărbătorind astfel aniversarea a 75 de ani de AIESEC, cea mai mare organizație condusă de tineri la nivel global care are ca misiune dezvoltarea leadership-ului.

Evenimentele au fost organizate de AIESEC România, în parteneriat cu Primăria Municipiului București prin Centrul pentru Tineret al Municipiului București și Societatea de Transport București și cu Anchor Grup, București Mall Vitan și Plaza Mall.

Nu uita, ca să fii la curent cu toate noutățile, ne găsești pe https://www.facebook.com/ctmb.eu și https://www.instagram.com/centrulpentrutineretmb/ .